mandag den 13. juni 2011

Runner Runner vinder Heineken Cup


Et af vore bedste opdræt, den femårige brune vallak Runner Runner vandt en fin sejr i lørdagens Heineken Cup på Klampenborg. Distancen 2200 meter og den lette bane passede ham fint. Runner Runner førte praktisk taget fra start til mål under Manuel Santos og vandt foran favoritten, den tyske import Mulan, som kom fra en god andenplads i Gr.3 løb i Oslo. Runner Runner går nu til Pokal Løb på Derbydagen i Klampenborg den 26. juni over 1800 m.
Runner Runner er faldet efter tophingsten Academy Award og Afrodite v. Kateb og trænes af Helle Christensen, som også havde moderen i sin varetægt.
Dette var hans femte sejr i karrierens 26 starter og hans præmiekonto beløber sig nu til 564.219 kr., hvor hans tidligere sejr som treåring i det Norske Breeders Prize tæller højest.
På åringsauktionen i år fremstiller vi en lillesøster til Runner Runner, nemlig Ballerina, som er fra første danske årgang efter Special Quest (Rainbow Quest), der selv var gruppe vinder i Frankrig og har produceret gruppe vindere i Chile. (læs mere om Ballerina her:http://staldjupiter-stutteriboegely.com/afkom-1aarninger-Ballerina.htm )

Klik på linket og se Heineken Cup i reprise her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar