tirsdag den 15. november 2011

Årets opdrætter statistik

Igen i år er Stutteri Hjortebo på en flot førsteplads blandt danske opdrættere med 1.444.700 kr. Stort tillykke hermed ! Der arbejdes meget seriøst og professionelt på Danmarks største fuldblods stutteri i familien Hjorth Jensens ejerskab.
Stald Jupiter med flere har glæden af at opnå en andenplads i statistikken med 688.550 kr., når de forskellige ejerkombinationer lægges sammen (Stutteri Bøgely og Mette Kobberød, som er medopdrættere.) Vort opdræt har hjemført i alt 14 sejre i 2011.

Vi er især glade for den klassiske sejr i Mowerinaløb med Victoria Dream og sejren i Skandinavisk Grand Prix med Finn ind Again.
Næste år ser vi frem til vore treåringer Hovsa og Amelie, som nu er på vinterferie hos os, samt Khan der har løbet fint. Desuden skylder Our Romeo, der er i træning i Oslo, at vise os sine evner næste sæson, da han måske ikke når at komme til start i år.
Vi har stadigvæk en fin åring til salg MILLE, som nu er tilredet hos træner Helle Christensen. Hun vises gerne frem og vi har store forventninger til denne helsøster til Flyer. (se foto af hende længere nede på siden)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar