lørdag den 26. maj 2012

Cow Girl i fol ved Layman



Layman fotograferet i marts måned på Sextorp i Skåne.

Det var en glad chauffør (Gert), der i går aftes sikkert kunne bringe Cow Girl med føl Windy (Academy Award) hjem fra Sextorps stutteri i Skåne efter et vellykket besøg hos Darley hingsten Layman (Sunday Silence).
Layman har bedækket omkring 50 hopper i sin måske eneste sæson i Skandinavien, idet han efter bedækningsssæsonen drager tilbage til Frankrig for siden at udstationeres i Chile i den kommende vinter sæson. Hvad der skal ske til næste år, vides ikke endnu.
I årets franske statistik ligger Layman på en fin 16. plads p.t., hvilket kan ses på dette link:
http://www2.france-galop.com/FGWeb/domaines/palmares/etalon_palmares.aspx?metier=2


Han havde desuden en klassisk vinder i Ungarn for en uge siden, da  hans søn Latin Lover vandt deres 2000 Gns.med 4½ længde.

Laymans far Sunday Silence har igennem mange år været en alt dominerende avlshingst i Japan.
I det japanske Derby, som er det højst betalte i verden havde Deep Impact (Sunday Silence) og triple crown vinder i 2005, syv afkom til start og et af dem vandt også. Det var Deep Brillante som dermed fuldførte en double for sin far som også er far til vinderen af det japanske Oaks -  Gentildonna.


Klik her for at se årets japanske derby med 100.000 tilskuere og en præmiesum på 250.000.000 Yen. (Svarer til ca. 23 mio. danske kroner!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar