søndag den 5. august 2012

Jubeldag for stutteriet idag på Klampenborg



HARMONIA - HARMONIA - HARMONIA !




       foto Svensk Galopp







http://www.dantoto.dk/layout/video.aspx?date=2012-08-05&track=kl&race=3

Vort opdræt HARMONIA (Special Quest - Afrodite) gjorde det strålende igen i sit livs tredje start og tredje sejr.
I dagens Elkær Stutteri Skandinavisk Opdrætningsløb med 100.000 kr. i førstepræmie havde hun igen en drabelig duel med Hells Angel i front for til sidst at trække sikkert fra til sejr.
Stort tillykke til kredsen Martin Andersen og Stald 5 Stars samt ikke mindst den dygtige træner Helle Christensen og jockey Rafael Schistl.


http://www.dantoto.dk/layout/video.aspx?date=2012-08-05&track=kl&race=8

Helle Christensen ejede og trænede moderen Afrodite og kunne glæde sig over endnu et Afrodite afkoms sejr idag, nemlig herlige og bundærlige RUNNER RUNNER (Academy Award - Afrodite) som med den drabelige topvægt på 74 kg kunne vinde fra start til mål over de 2400 meter med den meget dygtige amatørrytter Lea Olsen i sadlen. Det drejede sig om HM Dronningens Ærespræmie, hvor Lea kunne hjemføre et par smukke øreringe designet af majestæten.
Hermed var successen ikke slut for stutteriet. Tolvårige BOSSA NOVA (Cajun Cadet - Nan Greaves) vandt en sikker handicap sejr i dagens fjerde løb for familien Wilson. Oliver red og Bettina træner og ejer.
Herlige FLYER glædede os igen med en fin andenplads i Indseth Investment Sprint Cup til Elusive Time.

Vi er også lidt stolte af, at af dagens 10 løb i Klampenborg var de tre eneste dansk opdrættede vindere alle fra vort stutteri.

Alt ialt en herlig dag.




Skandinaviens bedste toåring?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar