torsdag den 23. juni 2011

Derbydag i Klampenborg

På søndag har vi en række startende afkom som vi glæder os til.
I årets første toårsløb starter Khan, som er fra første årgang af Binary File ud af Kutbeya, som også har en starter i Dansk Derby i Tigress Eleven (opdrætter The Handsomefoursome).
I Sprint Cup kommer Flyer ud med en pæn chance efter at have bidt skeer med de bedste på Jägersro i sin sidste start.
Bolou repræsenterer os i det traditionsrige Larch Ærespræmie, som vi tidligere har vundet med Antoinette og Bossa Nova.
I Derby Consolation har vi både Et Toi og Bacchus med. Hvis Et Toi kan dæmpe sig lidt i front bør han kunne være med fremme. Bacchus har virket lidt umoden, men er blevet mere fokuseret i sine forberedelser og vi håber at det eneste afkom efter vor tidligere tophoppe Athene vil overraske os positivt.
Victoria Dream, vort første klassisk vindende opdræt er med i Dansk Derby og starter fra inderspor. Hendes moderlinie har godt stayerblod i sig og vi er spændte på hvor langt hun rækker i dette selskab og på denne distance.
I løbet efter Dansk Derby - Tattersalls Grand Cup møder formstærke Runner Runner op med Manuel Santos ved tøjlerne og bør løbe med op.
Vi glemmer heller ikke slidstærke Bossa Nova, som i sit 11. år stadig viser stabil form. Efter en tredjeplads og en sejr skal han ud i dagens amatørløb.
Dagens sidste løb Dexia Cup har vor fireårige hoppe opdræt Atlantis som deltager. Hun fungerede ikke i sin sidste start på Jägersro's grus, så vi venter en bedre indsats denne gang.

Vi ønsker alle en god derbydag og minder om at dagen transmitteres på TV2 Sport, såfremt man ikke har mulighed for at komme.
Bedst er det dog at være på banen og opleve stemningen og se de mange gode heste, der møder frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar