torsdag den 4. august 2011

Præsentation af vore åringer til auktionen

Vi starter ud med nr. 54 den brune hoppe Mille v. Academy Award - Miss et Toi.
Hun er født den 1. april 2010 og er helsøster til Flyer, der er og har været en glimrende sprinter, miler for Stald Ras og træner Søren Jensen. Han har et generalhandicap på 86 og er vinder af 9 løb og 300.000 kr.
Moderen Miss et Toi var en fin løbshest hos Søren Jensen og vandt det klassiske Mowerinaløb som treåring og var anden i Opdrætningsløb som toåring.
Faderen Academy Award er kendt af alle som den største avlshingste succes i Danmark i nyere tid. Vi kan blot nævne de fire derbyvindere Master Kid, Theatrical Award, Sir Henry og Tigress Eleven.

Mille har også gode halvsøskende i Antoinette, vinder af Larch Ærespræmie samt anden i Mowerinaløb,
Tempi, vinder af Opdrætningsløb i sin første start. Liberation  og  Et Toi, der begge er vindere.

Alle  Milles søskende er vindere og derfor mener vi at denne hoppe bør vække interesse, når hun kommer i ringen  den 3. september på York.

Nr. 54    MILLE, brun hoppe født 1. april.                                  SÆLGES UDEN MOMS

TAVELLA

MISS ET TOI, vinder af Mowerinaløb samt placeret 7 gange inkl. 2. i Skandinavisk Opdrætningsløb.
I alt 184.600 kr. Mor til følgende afkom:
2003,     Antoinette, hp.v. Mas Media, vinder af Larch Ærespræmie og placeret 2. i Mowerinaløb.
2004,             TEMPI, hp.v. Final Appearance, vinder af Skandinavisk Opdrætningsløb og 3. i Produce              Stakes.
2005,             FLYER, h.v. Academy Award, vinder af 9 løb og 298.623 kr.
2007,             LIBERATION, h.v. Final Appearance, vinder af 1 løb og placeret 3 gange.
2008,             Et Toi, h.v. Final Appearance, placeret 2. to gange og yderligere 5 placeringer inkl. 4. i            Skandinavisk Opdrætningsløb.

MADAME ET TOI, vinder af 4 løb inkl.  Dansk Kriterium, Dansk Avlsløb, Sceptre Stakes, samt placeret 8 gange inkl. 2. i Dansk Oaks. 3. i Fabellaløb. Mor til 5 afkom, hvoraf alle har vundet:
              Monsieur Et Toi, vinder af 2 løb inkl. Made in Denmark, 2. i Dansk 2000 Guineas, 4. i Dansk                     Derby, Dansk Kriterium i kun 8 starter. I alt 219.000 kr.
              DANSEUSE ET TOI, vinder af Skandinavisk Opdrætningsløb, placeret 3. Skandinavisk           Mesterskab for 2-åringer, Øvrevoll, og Dansk Kriterium, og 5. i Dansk Derby i alt                    160.000 kr. Mor til:
                      Loire, vinder af 1 løb i Norge, 2. i Dansk Kriterium og Breeders Trophy Juvenile,                              Täby, 3. i Skandinavisk Opdrætningsløb, 4. i Dansk Galops Auktionsløb.
              ET TOI ROYALE, vinder af 3 løb inkl. Larch Ærespræmie, Pompøs Cup samt placeret 3
                      gange. I alt 188.500 kr.
              ROI ET TOI, vinder som toåring i sin første start.

TAVELLA, vinder som 2-åring samt placeret 2 gange. Mor til 6 vindere inkl.:
MEIS EL-REEM, vinder af 5 løb i France inkl. Prix d’Astarte (Gr.2), Deauville, samt                                                            placeret 2. i 1000 Guineas (Gr.1), Newmarket, 3. i Prix du Moulin (Gr.1),                                                        Longchamp, Waterford Crystal Mile (Gr.2), Goodwood, Nell Gwyn Stakes
        (Gr.3). I alt 80.470 £.  Mor til 3 vindere inkl.:
PRINCELY HEIR, vinder af 3 løb inkl. Heinz 57 Phoenix Stakes (Gr.1).
               Placeret 8 gange inkl. 2. i G.N.E.R. Park Stakes (Gr.3), og 3. i Hungerford                              Stakes (Gr.3). Beskeler.
                      Swing Faster, vinder af 2 løb, placeret 2. i Premio Delleana (L), Milan.
                      SHAHROUD, vinder af 11 løb, samt placeret 15 gange. I alt 26.973 £.