fredag den 5. august 2011

Præsentation af vore åringer til auktionen - 2.

Katalog nr.46 er den brune hoppe Tiger Queen, født den 7. marts 2010 og med en spændende afstamning,
idet hun er datter af den fremragende tyske avlshingst Königstiger ud af vor gode hoppe Relate.
Relate  var selv en glimrende løbshest og vinder af 7 løb i Sverige og Danmark med et Ghcp. på 80.
I avlen har hun særlig gjort sig bemærket som moder til den særdeles gode Marron v. Be My Chief, som allerede som toåring var vinder på derbydagen og siden brillerede specielt på Täby banen i Stockholm med sejre både i Breeders' Trophy Stayer samt det traditionsrige Kapps Stora Pris begge på stayer distancer og efter afventende løb med forrygende slutspeed. Han har i alt vunder 7 løb og 850.957 kr.
Königstiger (Tiger Hill)  er vinder af fire løb i seks starter og heri som toåring Gr. 1 løbet Gran Criterium, Milano og som treåring Gr.2 løbet Union Rennen. Desuden var han fjerde i Tysk Derby.
I avlen var han førende 1. års hingst i Tyskland og har Stakes vindere i Tyskland og adskillige vindere i Frankrig, bl.a. toårige Saint Pellerin vinder to gange i år. Senest i Deauville den 5.8.2011. Ejes af Frankrigs størstehesteejer G.Augustin-Normand.
Saint Pellerin så sådan ud, da han vandt i Deauville og nedenfor ses Königstiger:
Photos arrivée PMU DEAUVILLE Prix des Roches Noires

Nedenfor ses katalogbladet for Tiger Queen

Nr.  46    TIGER QUEEN, brun hoppe født 7. marts.                      SÆLGES UDEN MOMS

BRAZEN

RELATE, (1995), vinder af 7 løb i Sverige og Danmark, i alt 282.615 SEK, inkl. Skandinavisk Galopp Ærespræmie og Hoppemilen, 2. i Kraffts Hoppepris, M. Trocks Ærespræmie og 3. i Københavns St. Handicap. Generalhandicap 80. Mor til 5 afkom udover denne åring inkl.:
2003,             Baldakaninen, h.v. Be My Chief, startet placeret 3 gange.
2004,             MARRON, h.v. Be My Chief, vinder af 7 løb og 850.957 kr.. inkl. Kapplöpnings-                                 selskabets Stora Pris, Täby, Breeders’ Trophy Stayer, Täby, og Klampenborg                             Classic, placeret 2. i Basnæsløb og Dansk St. Leger, 4. i Skandinavisk                               Mesterskab for Toåringer, Øvrevoll, Dansk Galops Auktionsløb samt 5. i                              Skandinavisk Opdrætningsløb.
2005,             ROCK’N ROLL, h.v. Final Appearance, vinder af 1 løb (hestens eneste start).
2007,             What An Angel, hp.v. Final Appearance, startet placeret.

Pulga, ustartet, mor til 3 afkom:
                      RELATE, se ovenfor.
                      Pulga Circo, placeret to gange som toåring i England.
                      MARSH MARIGOLD, vinder af 2 løb som to- og treåring samt af 6 hurdleløb som                                   fire– syvårig i England, i alt 28.509 £.